برگزاری همایش بین‌المللی دوسالانه پژوهشکده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در مطالعات ترجمه مکتوب و شفاهی»

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۷۰۸۱ اطلاعیه ها پژوهش همکاری های بین الملل
نخستین همایش بین‌المللی دوسالانه پژوهشکده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در مطالعات ترجمه مکتوب و شفاهی» به صورت آنلاین در سامانه ادوبی کانکت در روزهای ۲۷ الی ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

نخستین همایش بین‌المللی دوسالانه پژوهشکده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در مطالعات ترجمه مکتوب و شفاهی» به صورت آنلاین در سامانه ادوبی کانکت در روزهای 27 الی 29 بهمن ماه 1400 برگزار خواهد شد. این همایش در نظر دارد پژوهشگران مطالعات ترجمه را از دانشگاه‌های مختلف در سطح بین‌المللی گرد هم آورد تا به تبادل دستاوردهای پژوهشی خود بپردازند. این همایش به موضوعات متنوعی از کارآفرینی در ترجمه، ترجمه در دوران همه‌گیری کرونا، ترجمه در رسانه‌های اجتماعی، و بسیاری دیگر از حوزه‌های جدید مطالعات ترجمه می‌پردازد.
در سومین روز از همایش، 29 بهمن ماه 1400، دو کارگاه آموزشی نیز برگزار خواهد شد. کارگاه «ترجمه و رسانه‌های اجتماعی برخط: شیوه‌های پژوهش» با تدریس دکتر فاطمه پرهام و دکتر ثمر احتشامی و کارگاه «ورود به بازار بین‌المللی ترجمه» با تدریس دکتر علی بیکیان.