در مراسمی در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبائی، از سردیس «کستا ختاگورف»، شاعر ملی، ادیب و ...
مرکز خردسرای فردوسی دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی افتتاح شد.
بزرگداشت مقام استاد و معرفی استادان، کارشناسان نمونه و مدیران گروه سرآمد آموزشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی از ...
دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به نمایندگی از دانشگاه علامه طباطبائی، با همکاری و مشارکت فعال انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران و سفارت کشور هندوستان همایش بینالمللی کلیله و دمنه را در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند. مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر ماه است و تنها مقاله کامل به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی پذیرش میشود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایید. همایش بین المللی کلیله و دمنه Kalileh and Demeneh International Conference برگزاری همایش بینالمللی کلیله و دمنه در ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به نمایندگی از دانشگاه علامه طباطبائی، با همکاری و مشارکت فعال انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران و سفارت کشور هندوستان همایش بینالمللی کلیله و دمنه را در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند. مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر ماه است. نکته مهم: در این همایش تنها مقاله کامل پذیرفته میشود و علاقهمندان میتوانند مقالات خود را به یکی از سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی ارسال کنند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایید.
لینک سایت همایش
مهلت ارسال آثار و مقالات علمی : 30 آذر 1403
شماره تماس : 02188681885 - 02155394850
نشانی: تهران، دانشگاه علامه طباطبائی، دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، دبیرخانه علمی همایش
بنیاد ملی نخبگان برگزار می کند:
بنیاد ملی نخبگان با توجه به اهمیت زبان و ادبیات فارسی در تمدنآفرینی ایران اسلامی و جایگاه آن در فرهنگ ملّی و دینی و سند راهبردی کشور در امور نخبگان، اجرای شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از سرآمدان ادبی کشور را در دستور کار قرار داده است. هدف از اجرای این فراخوان، شناسایی سرآمدان ادبی در بخشهای «پژوهشگری» و «ناداستان»، «داستان»، «شعر» است.
مهلت ثبتنام: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
لینک ثبت نام: https://bmn.ir/adabi
شماره تماس دبیرخانه:
025-37705800 داخلی 267
تاریخ شروع : ۰۱ اسفند ۱۴۰۲
تاریخ پایان : ۰۲ اسفند ۱۴۰۲
گروه زبانشناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میکند:
یازدهمین همایش بینالمللی زبانشناسی با هدف فراهم آوردن امکان مطرحشدن آخرین دستاوردهای استادان و دانشجویان در حوزههای مرتبط با زبان و زبانشناسی و تبادلنظر در این حوزه به همت گروه زبانشناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود.
این همایش در محورهای آواشناسی و واجشناسی، صرف، نحو، معنیشناسی، کاربردشناسی، گفتمانشناسی و ساخت اطلاع، آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان، زبانهای ایرانی کهن، گویشها و زبانهای ایران، زبانهای در خطر، اطلسهای زبانی، روانشناسی زبان، زبانشناسی اجتماعی، عصبشناسی زبان، زبانشناسی بالینی، زبانشناسی شناختی، فلسفة زبان، نشانهشناسی، ردهشناسی زبان، زبانشناسی رایانشی، زبانشناسی تاریخی تطبیقی، زبانشناسی کاربردی، زبانشناسی حقوقی، زبانشناسی زیستی، زبان اشاره، زبانشناسی پیکرهای، فرهنگنگاری، ترجمه، زبانشناسی و ادبیات، سبکشناسی، نظامهای نوشتاری، اصطلاحشناسی با حضور اندیشمندان و پژوهشگران حوزه زبانشناسی برگزار خواهد شد.
زمان برگزاری: 1 و 2 اسفندماه 1402
مکان برگزاری: سعادت آباد، خیابان علامه جنوبی، دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامهطباطبائی
کسب اطلاعات بیشتر: https://icil2024.atu.ac.ir
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میکند:
سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی (مرحله دانشگاهی) در بخشهای آوایی، معارفی، پژوهشی فناوری، هنری، ادبی، نوآفرینی قرآنی، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی با همکاری انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی هنری و مذهبی با محوریت کانون قرآن و عترت برگزار میشود.
ثبتنام و کسب اطلاعات در سامانه: quran38.dmsrt.ir
گروه پرسش و پاسخ جشنواره سی و هشتم ویژه دانشجویان دانشگاه علامهطباطبائی در پیامرسان ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1263534366C656fb1ea54
مهلت ثبتنام و ارسال آثار: 30 بهمن ماه 1402
زمان برگزاری مسابقات آوایی به صورت حضوری: 8 اسفندماه 1402
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 09367239034 و 02148393524 در ارتباط باشید.
دانشکده دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی مطابق با مصوبه شورای انقلاب در دی ماه ۱۳۶۰ تشکیل شد و از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۲ فعالیت آموزشی خود را در رشتههای زبان و ادبیات فارسی، زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، مترجمی زبان فرانسه و زبان و ادبیات عربی آغاز نمود.
دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی از ادغام مؤسسات آموزش عالی ذیل تشکیل شده است:
مدرسه عالی ادبیات و زبانهای خارجی ، مدرسه عالی ترجمه،دانشکده دماوند، پژوهشکده فرهنگ ایران، دانشگاه ابوریحان بیرونی، دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی