گزارش حضور دکتر اریک کوئنن در دانشگاه علامه طباطبائی

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۸۱ خبر روز پژوهش
برگزاری دو کارگاه تحلیل و بررسی درون¬مایه¬ها و واکاوی خصایص دراماتیک دو نمایش ریچارد سوم و جولیوس سزار
گزارش حضور دکتر اریک کوئنن در دانشگاه علامه طباطبائی

بر پایه تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه کمپلوتنسه مادرید و دانشگاه علامه طباطبائی و به درخواست دکتر اریک کوئنن از این دانشگاه برای برگزاری سخنرانی و کارگاه توسط گروه اسپانیایی دعوت شدند.

ایشان در طی اقامت خود در روزهای شنبه و چهارشنبه 11 و 15 اسفند در رابطه با شکسپیر و ادبیات وی برای گروه انگلیسی کارگاه تشکیل دادند. در این دو کارگاه به تحلیل و بررسی درون­مایه­ ها و واکاوی خصایص دراماتیک دو نمایش ریچارد سوم و جولیوس سزار پرداختند. در پایان هر دو جلسه دانشجویان به طرح سوالاتی حول آثار شکسپیر و بحث پیرامون مسائل مطرح شده پرداختند. همچنین طی روزهای 12 و 13 اسفند دو کارگاه درباره سونات و ادبیات بورخس برای گروه اسپانیایی برگزار نمودند.