گزارش نخستین نشست بین المللی کارگروه ایران_ اسپانیا

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۵۴ خبر روز پژوهش
این نشست در روز دوشنبه مورخ 29 بهمن ماه در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و به دعوت دفتر همکاری های بین الملل برگزار شد.
گزارش نخستین نشست بین المللی کارگروه ایران_ اسپانیا

نخستین نشست همکاری های بین المللی کارگروه ایران_ اسپانیا دوشنبه مورخ 29 بهمن ماه در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و به دعوت دفتر همکاری های بین الملل برگزار شد.  این نشست با خیر مقدم دکتر علومی آغاز شد و در ادامه  دکتر تیشه یار، مدیر امور بین الملل دانشگاه علامه، به لزوم فعالیتهای بین الملل پرداختند و سپس  دکتر شبیری، مدیر دپارتمان اسپانیایی دانشگاه علامه و دبیر کارگروه همکاری های بین الملل ایران_اسپانیا، به معرفی دانشگاه های طرف قرارداد با دانشگاه علامه، و معرفی اجمالی اسپانیا پرداختند. دکتر تیشه یار همچنین تشکیل زیرگروه و همکاری با مرکز ایرانشناسی دانشگاه نبریخا را مطرح کردند و از نمایندگان دانشگاه ها برای همکاری در این بخش دعوت بعمل آوردند.  برنامه سومین دوره سمینار میراث آندلس نیز مطرح شد و  دانشگاه یزد برای همکاری اعلام آمادگی کرد. در این نشست نمایندگان از وزارت علوم، سفارت اسپانیا، دانشگاه های کردستان، خوارزمی، گیلان، شهید بهشتی، یزد، اراک، علم و صنعت، الزهرا، تهران، بوعلی سینا، صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تربیت مدرس، شهید چمران اهواز، بین المللی امام خمینی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشگاه هوا فضا و اساتید گروه اسپانیایی حضور داشتند.

بخش مهم دیگر این نشست، معرفی مراکز علمی و ارائه اطلاعات از سوی حضار گرامی بود. در پایان زمینه های مختلف همکاری، برگزاری کارگروه بعدی، هماهنگی و همکاری برای دعوت از روسای دانشگاه های اسپانیا جهت حضور در نشست های مشابه با هدف گسترش همکاری های علمی و بین المللی بین دو کشور، مورد طرح و بررسی قرار گرفت.