صورتجلسه ی همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۴۷ خبر روز
نخستین جلسه­ ی همکاری پژوهشکده­ ی مطالعات ترجمه به عنوان نماینده­ ی دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی تشکیل شد.
صورتجلسه ی همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبائی

نخستین جلسه­ ی همکاری پژوهشکده­ ی مطالعات ترجمه به عنوان نماینده­ ی دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در ساعت 11:30 روز یکشنبه 1395/01/20 در محل پژوهشکده­ ی مطالعات ترجمه­­ ی دانشکده­ ی ادبیات فارسی و زبان­ های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.

در این جلسه آقایان رسول اسماعیل­ زاده رئیس محترم مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی، محمدصادق امینی مسئول محترم گروه ترجمه­ ی مرکز و محمدرضا جعفری مسئول محترم گروه نشر مرکز حضور داشتند. از سوی دانشکده­ ی ادبیات فارسی و زبان ­های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی نیز آقایان دکتر غلامرضا ذکیانی رئیس محترم دانشکده، دکتر رضا ناظمیان معاون محترم پژوهشی، دکتر نعمت ­الله ایران­زاده معاون محترم آموزشی و دکتر کورش صفوی رئیس محترم پژوهشکده ­ی مطالعات ترجمه حضور داشتند.

پس از اعلام نیازهای مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی از سوی نمایندگان مرکز اعضای حاضر از سوی دانشگاه علامه طباطبائی به امکان همکاری پژوهشکده ­ی مطالعات ترجمه اشاره کردند و اعلام داشتند که می­توان در موارد زیر از همکاری دانشگاه علامه­ طباطبائی استفاده شود:

1.      تعیین منابع معتبر برای ترجمه از فارسی به زبان­ های خارجی؛

2.      احداث مرکز اطلاعات منابع ترجمه شده از فارسی به زبان­ های خارجی ؛

3.      تعیین مترجمان شاخص برای همکاری با مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی؛

4.      همکاری در انتشار مجله ­ی ویژه ی مطالعات ترجمه با اهداف ویژه­ ی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبائی؛

5.      برگزاری کارگاه­ های تخصصی در حوزه­ ی مطالعات ترجمه­ ی نظری و علمی برای مترجمان منتخب در فعالیت­ های مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی؛

6.       برگزاری دوره های دانش افزایی مترجمان

نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن استقبال از امکانات همکاری دانشگاه علامه طباطبائی پیشنهاد داشتند که در یک جلسه­ ی تخصصی موارد فوق و سایر نیازهای مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی به صورت مرحله­ ای و گام به گام مشخص شود و طی قراردادی مابین دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی این همکاری آغاز شود.

رئیس محترم دانشکده­ ی ادبیات فارسی و زبان ­های خارجی در خاتمه­ ی جلسه به این نکته اشاره داشتند که بهتر است این مراحل از پیش و با دقت تعیین شوند و در هر مرحله میزان همکاری این دو نهاد مورد ارزیابی قرار گیرد.

جلسه در ساعت 13:00 با موافقت و خرسندی اعضای حاضر در جلسه پایان پذیرفت.