نصب تصاویر رؤسای سابق دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی در حوزه ریاست دانشکده

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۶۸۰۸ خبر روز

در روز یکشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳ تصاویر ۱۴ تن از رؤسا و سرپرست‌های دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه ریاست این دانشکده نصب شد. از سال ۱۳۶۳ به ترتیب اساتید زیر مسئولیت این دانشکده بزرگ و مهم را بر عهده داشته‌اند: ۱. آقای دکتر محمدباقر محقق ۲. دکتر پرویز بیرجندی ۳. دکتر عبدالله نصری ۴. دکتر اسماعیل جاویدان ۵. دکتر سعید واعظ ۶. دکتر سالار منافی اناری ۷. دکتر سیدعلی میرعمادی ۸. دکتر مهدی نوروزی خیابانی ۹. دکتر عباسعلی وفایی ۱۰. دکتر علی‌اصغر مصلح ۱۱. دکتر غلامرضا زکیانی ۱۲. دکتر نعمت‌الله ایران‌زاده ۱۳. دکتر علی‌اکبر احمدی افرمجانی ۱۴. دکتر سعید انواری شایان ریاست فعلی این دانشکده را آقای دکتر محسن حبیبی برعهده دارد.