دوره تکمیلی «وضعیت بهینه بدنی در زندگی، کار و سفر» و «پوکی استخوان و ورزش»

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۴۱۳۸ پژوهش
دوره تکمیلی «وضعیت بهینه بدنی در زندگی، کار و سفر» و «پوکی استخوان و ورزش» از مجموعه دوره‌های معرفت افزایی اعضای هیئت علمی دانشگاه، با همکاری دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، صبح روز سه شنبه ۱۲ دی ۱۴۰۲، به مدت ۴ ساعت در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار گردید.
دوره تکمیلی «وضعیت بهینه بدنی در زندگی، کار و سفر» و «پوکی استخوان و ورزش»

دکتر رامین بلوچی مدرس این دوره در خصوص اثرات مثبت وضعیت بدنی و اسکلتی بهینه در مواجه با فعالیت های روزمره و اشکالات سبک زندگی مغایر با آن و همچنین عادات حرکتی نادرست و تاثیرات منفی آن بر وضعیت جسمی و اسکلتی در زندگی و‌ فعالیت روزمره، مواردی را بیان فرمودند. پوکی استخوان، علل بروز، اثرات تغدیه ای و سبک زندگی موثر بر آن و راهکارهای مواجهه و اصلاح مبتنی بر سبک زندگی در آن نیز از دیگر مواردی بود که به آن پرداخته شد.

در خلال برنامه و با توجه به تقارن با روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن، آقای دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده و خانم دکتر زهره قربانی معاون فرهنگی_دانشجویی دانشکده، با اهداء شاخه گل، این روز مبارک را به بانوان حاضر در دوره تبریک گفتند.

کلید واژه ها: معرفت افزایی اعضای هیئت علمی