برگزاری چهل و یکمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۷ کد : ۲۰۰۰۸ اطلاعیه ها پژوهش

چهل و یکمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه به منظور ارتقاء سطح توانمندی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با محوریت روش و مدیریت پژوهش و با دو عنوان  تحلیل تطبیقی نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه (سه شنبه 22 آذر ساعت 8:30 لغایت 11:30) و هوش مصنوعی و زبان و ادبیات (چهارشنبه 23 آذر ساعت 9:00 لغایت 11:00) به صورت حضوری و در سالن شهید مطهری دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.

علاقمندان به حضور در این دوره‌ها می‌توانند از روز سه شنبه مورخ 15/09/1401 با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.ir در دورۀ مورد نظر ثبت‌نام فرمایند.

شمارۀ تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 و 88683707