دیدار معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی با معاون امور بین الملل دانشگاه سویا

این دیدار روز پنجشنبه 17 نوامبر با حضور آقای دکتر هنری معاون امور پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و خانم دکتر کارمن بارگاس ماسیاس معاونت امور بین الملل دانشگاه سویا، دکتر نجمه شبیری مدیر گروه اسپانیایی و دکتر امیلیو فررین استاد دانشگاه سویا در دفتر امور بین الملل دانشگاه سویا برگزار گردید....
دیدار معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی با معاون امور بین الملل دانشگاه سویا

این دیدار با هدف اجرایی کردن موارد تفاهم نامه منعقد شده میان این دو مرکز دانشگاهی برگزار گردید، موارد مطروحه بدین ترتیب است:

• تاکید بر فعال کردن تبادل دانشجویان، اعزام و پذیرش دانشجو می تواند علاوه بر رشته زبان اسپانیایی برای سایر رشته های علوم انسانی از جمله فلسفه، مطالعات اسلامی، تاریخ، زبانشناسی، حقوق و ... نیز انجام بگیرد.
  • تبادل اساتید. برای ارائه کلاس یا کارگاه در طول نیمسال یا دوره های کوتاه مدت.
  • برگزاری کارگاه ها و دوره های کوتاه مدت (یک هفته ای).
  • برگزاری دوره های  کارشناسی ارشد دو مدرکه. (نصف دوران تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی و مابقی در دانشگاه سویا)
  • اعزام استاد به ایران برای مقطع کارشناسی ارشد زبان اسپانیایی
  • معرفی نجمه شبیری به عنوان نماینده ی تام الاختیار دانشگاه علامه طباطبائی و امیلیو فررین به عنوان نماینده ی دانشگاه سویا.