اعطای نشان شوالیه پالم به دانشیار مترجمی فرانسه سرکار خانم دکتر فاطمه میرزا ابراهیم تهرانی

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۴۶ خبر روز پژوهش
سرکار خانم دکتر فاطمه میرزا ابراهیم تهرانی ، دانشیار گروه آموزشی مترجمی زبان فرانسه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی مفتخر به دریافت "نشان شوالیه پالم آکادمیک" از سوی دولت فرانسه گردید.

سرکار خانم دکتر تهرانی کلیه مقاطع تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه گرونوبل کشور فرانسه گذرانده‌اند و در سال 1369 از رساله‌ی دکتری خود با عنوان " مشکلات ترجمه فرانسه به فارسی از دیدگاه زبان شناختی و آموزشی" دفاع کردند و از همان سال به عنوان عضو هیات علمی به استخدام دانشگاه علامه طباطبائی درآمدند. تخصص ایشان در حوزه مطالعات ترجمه بوده و در طول سال های اشتغال، ضمن تربیت، راهنمایی و مشاوره دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مترجمی زبان فرانسه، مقالات بسیاری در حوزه آموزش ترجمه و مباحث ترجمه شناسی نوشته‌اند. همچنین آثار نظریه پردازان مطرح این حوزه با عناوین " ترجمه" ، " درک و آموزش ترجمه" و " ترجمه در روزگار ما" را ترجمه نموده اند. طی این سال ها در همایش های بین المللی در کنار صاحب نظرانی چون لادمیرال، لدرر، استینوف سخنرانی کردند. ایشان سردبیر نشریه علمی پژوهشی زبان پژوهی فرانسه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی هستند.

این موفقیت  را به استاد فرهیخته، جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی فرخباد می گوییم.