برگزاری مراسم روز پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۴۳ خبر روز اطلاعیه ها گروههای آموزشی اسپانیایی
این مراسم در روز پنج شنبه 27/09/99 از ساعت 19 الی 30/20 با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده به صورت وبینار برگزار گردید.
برگزاری مراسم روز پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

مراسم روز پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در روز پنج شنبه 27/09/99 از ساعت 19 الی 30/20 با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده به صورت وبینار برگزار گردید.

گزارش فعالیت های هفته پژوهش دانشکده توسط جناب دکتر رضا ناظمیان معاون محترم پژوهشی دانشکده، گفتگوی صمیمانه برخی از اعضای محترم هیات علمی، سخنرانی دکتر نعمت الله ایران زاده، رئیس محترم دانشکده، پخش کلیپ برنامه های هفته پژوهش دانشکده و تقدیر از پژوهشگران برتر هیات علمی و دانشجویی و کارشناس پژوهشی برتر دانشکده بشرح زیر از اهم برنامه های این نشست صمیمانه بود.

پژوهشگران برگزیده هیات علمی :

1.سرکار خانم دکتر معصومه استاجی، دانشیار گروه آموزشی زبان انگلیسی

2. سرکار خانم دکتر زهره قربانی مادوانی، استادیار گروه آموزشی زبان و ادبیات عرب

3. جناب آقای دکتر سعید انواری، دانشیار گروه آموزشی فلسفه

پژوهشگران برگزیده هیات علمی :

1.      آقای عبدالباسط سعیدیان، دانشجوی مقطع دکتری آموزش زبان انگلیسی

2.      خانم زهره سهرابی ،دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی

کارشناس پژوهشی برتر :

1. خانم پریسا ابراهیمی، کارشناس نشریات

ضمنا از کارکنان حوزه معاونت پژوهشی دانشکده در امور پژوهشی، کتابخانه و نشریات، همکاران مرکز فناوری اطلاعات دانشکده و کارکنان بخش اداری دانشکده به همراه مدیر و کارشناسان مدیریت امور پژوهشی و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه که در فعالیتهای اجرائی و پشتیبانی برنامه های هفته پژوهش مشارکت فعال داشتند نیز تقدیر به عمل آمد.