محمدحسین خوانین‌زاده، استاد دانشگاه علامه طباطبائی درگذشت

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۶۴ خبر روز
حجه الاسلام والمسلمین خوانین زاده استاد گروه معارف اسلامی پس از ماه ها تحمل رنج بیماری به دیار باقی شتافت.
محمدحسین خوانین‌زاده، استاد دانشگاه علامه طباطبائی درگذشت

متن پیام رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی بدین شرح است:

«انالله و انا الیه راجعون

درگذشت همکار گرامی، دلسوز و فرهیخته جناب حجت‌الاسلام محمدحسین خوانین‌زاده را خدمت خانواده آن مرحوم، خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی، دوستان، همکاران و شاگردان آن بزرگوار تسلیت عرض می‌نمایم.

غلامرضا ذکیانی

رئیس دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبائی»

همچنین دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی درگذشت این استاد فقید را تسلیت گفت.

گفتنی است مرحوم خوانین‌زاده، استاد الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی  متولد ۱ بهمن ۱۳۴۱ بود که دروسی نظیر تاریخ‌ تحلیلی ‌صدر ‌اسلام، تفسیر‌ موضوعی‌ قرآن‌، قرآن‌ و شبهات‌ مستشرقان و تاریخ تشیع را در مقاطع مختلف تدریس می‌کرد.