نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی با همکاران بخش اداری

۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۹۴ خبر روز

رئیس و معاونان دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در نشست صمیمانه با همکاران اداری، از زحمات نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95 همکاران قدرانی نمودند. در این جلسه که روز شنبه مورخ 26 تیرماه سال جاری در سالن شهید مطهری برگزار گردید، از زحمات بی شائبۀ سرکار خانم محضر که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند نیز قدردانی شد. در این جلسه پس از آقایان دکتر حمیدرضا میرحاجی معاون اداری مالی و دکتر نعمت اله ایرانزاده معاون آموزشی ، همکاران هر کدام به نوبه خود از تلاش های خانم محضر در دوره خدمت، قدردانی نمودند.