اطلاعیه‌ی برگزاری کارگاه آشنایی با سبک‌های هنری

اطلاعیه‌ی برگزاری  کارگاه آشنایی با سبک‌های هنری

اطلاعیه‌ی برگزاری

کارگاه آشنایی با سبک‌های هنری

(امپرسیونیسم، کوبیسم، سوررئالیسم، مینیمالیسم، مدرنیسم، پست‌مدرنیسم)

کارگاه «آشنایی با سبک‌های هنری» با حضور دکتر حسین پاینده از تاریخ ۲۲/۰۹/۹۶ در دانشکده‌ی ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. جنبش‌ها و سبک‌های هنری جدید تطور ادراک هنرمندان از جهان پیرامون‌شان را نشان می‌دهند و معمولاً بر پایه‌ی تحولات فکری، فلسفی و گاه انقلاب‌های سیاسی و اجتماعی شکل می‌گیرند. در تعریف «جنبش هنری» می‌توان گفت نحله‌ای از تفکر زیبایی‌شناختی است که اصول یا روش‌های معیّنی را در خلق اثر هنری و ادبی معرفی و ترویج می‌کند. این اصول و روش‌ها معمولاً برابرنهاد (آنتی‌تز) چهارچوب‌های مفهومی‌ای هستند که تفکر زیبایی‌شناختیِ قبل از خود را تشکیل می‌دادند. آشنایی با این جنبش‌ها و سبک‌ها دانشجویان و پژوهشگران فلسفه‌ی هنر و ادبیات را قادر می‌سازد که ویژگی‌های آثار هنری و متون ادبی را به درستی تشخیص دهند و با تحلیل روشمند آن‌ها، به معانی ثانوی آن‌ها راه پیدا کنند. کارگاه «آشنایی با سبک‌های هنری» در ۱۰ جلسه و با هدف معرفی  برخی از مهم‌ترین مکاتب و سبک‌های هنرهای تجسمی از اواخر قرن نوزدهم تا به امروز تشکیل می‌شود که در تولید متون ادبی نیز تأثیری بسزا باقی گذاشته‌اند. این جنبش‌ها و سبک‌های هنری عبارت‌اند از: امپرسیونیسم، کوبیسم، سوررئالیسم، مینیمالیسم، مدرنیسم و پست‌مدرنیسم. در این کارگاه علاوه بر آشنایی با شالوده‌های نظریِ جنبش‌های یادشده، نمونه‌های متعددی از تابلوهای نقاشی و آثار تجسمی، همچنین نمونه‌هایی از متون ادبی (شعر، داستان کوتاه و رمان) تحلیل می‌شوند.

زمان: چهارشنبه‌ها ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۳۰

مکان: دانشکده‌ی ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی (بزرگراه چمران، پل مدیریت، خیابان علامه جنوبی)

تاریخ شروع کارگاه: ۲۲/۰۹/۹۶

شماره‌ی تماس: 09203616813 (خانم قاسمی)