همایش "زن در ادبیات، از نماد تا واقعی"

۱۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۷۴ خبر روز اطلاعیه ها
روز 13 آبان 1396 همایش "زن در ادبیات از نماد تا واقعیت " در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد
 همایش "زن در ادبیات، از نماد تا واقعی"
روز 13 آبان 1396 همایش "زن در ادبیات از نماد تا واقعیت "  در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی از طرف گروه فرانسه  و به سرپرستی دکتر معصومه احمدی برگزار می‌شود. این همایش در نشست صبح به زبان فارسی و با حضور سخنرانان برجسته ای چون حجت الاسلام دکتر محمد جواد رودگر،دکتر جلال الدین کزازی، دکتر فاطمه سادات طباطبائی از ساعت 8:30 تا 12 برگزار می‌شود ، و در بخش بعد از ظهر به زبان فرانسه و با حضور سخنرانان متخصص چون خانم دکتر ماری لیز پائولی از دانشگاه بردو فرانسه، خانم رویا لطافتی، دکتر تهرانی، دکتر سپیده نواب زاده شفیعی، دکتر فرناز ساسانی، دکتر مینا مظهری و خانم سعادو لیی از کشور سنگال برگزار خواهد شد. دبیر علمی این همایش دکتر معصومه احمدی و دبیر اجرایی آن دکتر سپیده نواب زاده شفیعی هستند. میزگرد نهایی که به ریاست دکتر نسرین خطاط،  از دانشگاه شهید بهشتی،  است به بحث و تبادل نظر درباره مسائل و موضوعات مطرح شده در طول همایش و نیز به پرسش و پاسخ در زمینه جایگاه و تصویر زن در ادبیات اختصاص دارد.