ثبت نام از داوطلبان شرکت در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۱۰۹ خبر روز اطلاعیه ها
مرکز مدیریت آموزش آزاد دانشگاه علامه طباطبائی دورۀ سوم «آزمون زبان»۲۴ شهریورماه جاری برگزار می نماید.
ثبت نام از داوطلبان شرکت در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام معاونت آموزشی دانشگاه  این آزمون جمعه مورخ ۹۶/۰۶/۲۴ در ساعت ۹ صبح در محل پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه برگزار خواهد شد. هزینۀ آزاد ثبت نام ۲ میلیون ریال است. برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است. همچنین شرکت کنندگان در دورۀ تافل که از سوی مرکز مدیریت آموزش دانشگاه برگزار شده بود از ۱۰ نمرۀ کلاسی برخوردار بوده و حضورشان در آزمون رایگان است.

متقاضیان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایند:

خط مستقیم: ۸۸۸۸۰۹۹۳،  ۱۵-۸۸۷۷۰۰۱۱ داخلی ۳۰۶

آدرس: توانیر، میدان شهید عباس پور، خ نظامی گنجوی، پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه، مدیریت آموزش های آزاد