همایش بین‌المللی کلیله و دمنه، گفتگوهای فرهنگی، میراث مشترک جهانی

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۶۸۲۵ خبر روز
همایش بین‌المللی کلیله و دمنه، گفتگوهای فرهنگی، میراث مشترک جهانی

در روز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۱ هیئت رئیسه دانشکده ادبیات و مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی جلسه‌ای با آقای دکتر محمدعلی ربانی، مدیرکل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، و آقای مقتدری، از مدیران این سازمان، در باب اجرای همایش بین‌المللی کلیله و دمنه برگزار کردند. طی این جلسه به دلیل اهمیت و ابعاد مختلف این همایش بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نسبت به همکاری و مشارکت در اجرای این رویداد علمی اعلام آمادگی نمود و قرار شد شعار این همایش کلیله و دمنه، گفتگوهای فرهنگی، میراث مشترک جهانی معین شود. سازمان فرهنگ و ارتباطات در خصوص مشارکت فعال در حمایت از این همایش علمی پژوهشی را اعلام نمود و قرار شد تفاهم‌نامه‌ای در این موضوع فی مابین امضا گردد. همچنین مقرر شد در همایش های بین فرهنگی مرتبط با نوروز و همچنین برگزاری دوره‌های مختلف گسترش زبان و ادبیات فارسی و تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی با دانشگاه‌های مختلف سایر کشورها و انتشار فصلنامه‌های بین‌المللی با محوریت زبان فارسی اقدامات سازنده و مشترکی صورت گیرد.