تقدیر از تعدادی از اعضای هیئت علمی بازنشسته

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۶۸۰۶ خبر روز
تقدیر از تعدادی از اعضای هیئت علمی بازنشسته

در روز دوشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ در تالار شهید مطهری از آقای دکتر محمد خطیب (استاد آموزش زبان انگلیسی)، خانم دکتر مهناز مصطفائی (استاد آموزش زبان انگلیسی)، آقای دکتر صادق خورشا (استاد زبان و ادبیات عربی) و خانم دکتر فرزانه فرحزاد (استاد مترجمی زبان انگلیسی) که پس از سالها تلاش و کوشش برای ارتقاء جایگاه علم، تربیت دانشجویان و نام آوری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی به بازنشستگی رسیده‌اند، با حضور هیئت رئیسه، مدیران گروه، تعدادی از اعضای هیئت علمی و تعدادی از کارکنان دانشکده ادبیات تقدیر و تکریم به عمل آمد. در این مراسم رئیس دانشکده ادبیات از اهمیت و والایی جایگاه این اساتید گفت و از همه زحمات آنها برای رشد علمی، پژوهشی و تربیتی دانشگاه تشکر کرد. در ادامه هر یک از این اساتید محترم مطالبی را بیان کردند و در انتها از آنها با اهدا لوح سپاس و هدیه‌ای تقدیر به عمل آمد. در ضمن در این مراسم از زحمات آقای دکتر رضا ناظمیان و خانم دکتر مهناز مصطفائی در تصدی چندین ساله مدیریت گروه‌های زبان و ادبیات عربی و زبان و ادبیات انگلیسی با اهدا لوح تقدیر شد.