برگزاری دومین سالگرد درگذشت استاد برجسته زبان‌شناسی، دکتر کوروش صفوی

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۶۸۰۵ خبر روز
برگزاری دومین سالگرد درگذشت استاد برجسته زبان‌شناسی، دکتر کوروش صفوی

در روز یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در تالار شهید عضدی با حضور ریاست دانشکده و معاونان دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و جمعی از استادان، دانشجویان و دوستداران مرحوم دکتر کوروش صفوی دومین سالگرد درگذشت این استاد فرزانه برگزار شد. در این مراسم آخرین اثر این استاد فقید رونمایی شد. در ابتدای این مراسم، که ریاست آن را آقای دکتر منشی‌زاده، همکار و دوست استاد برعهده داشتند، خانم دکتر مدرسی قوامی، مدیر گروه زبان‌شناسی، به حاضرین خوش‌آمد گفتند و مقدم ایشان را گرامی داشتند. سپس، خانم دکتر گندمکار، عضو هیات علمی گروه زبان‌شناسی، که آماده‌سازی نسخه دست‌نویس آخرین کتاب استاد را برای چاپ برعهده داشتند، از این اثر که "زبان و معنی" نام دارد رونمایی کردند. ایشان در مورد محتوای این اثر که در زمان بیماری استاد و در بیش از ۷۰۰ صفحه نوشته شده توضیحاتی ارائه نمودند. در ادامه، خانم دکتر نعمت‌زاده، عضو بازنشسته دانشگاه الزهرا، به مقایسه نظرات مطرح‌شده در این کتاب با آثار پیشین استاد پرداختند. سخنرانان دیگر این نشست آقای دکتر حبیبی، ریاست محترم دانشکده ادبیات، خانم دکتر فرحزاد، عضو محترم هیات علمی گروه مترجمی زبان انگلیسی، آقای دکتر کریمی‌دوستان، عضو محترم هیات علمی دانشگاه تهران، خانم دکتر افراشی، ریاست محترم انجمن زبان‌شناسی ایران و خانم دکتر عابد، مدیر مسئول ماهنامه آزما بودند که هر یک مطالبی درباره جایگاه علمی استاد دکتر کورش صفوی و منش ایشان بیان داشتند.