دستورالعمل ثبت نام از پذیرفته شدگان ورودی جدید، دستورالعمل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، اهم آیین‌نامه آموزشی مقطع کارشناسی، برنامه زمان‌بندی ثبت نام حضوری و فرم‌های ثبت نام

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۶۸۰۰ اطلاعیه ها

ثبت نام پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی در دو مرحله؛ ثبت نام الکترونیکی و ثبت نام حضوری جهت ارایه اصل مدارک تحصیلی انجام خواهد شد.

• ثبت نام الکترونیکی از ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 1403/07/23 لغایت ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 1403/07/25 در سامانه آموزشی گلستان انجام خواهد شد.
  • کارشناسان آموزش در روزهای ثبت نام الکترونیکی، مطابق دستورالعمل‌های ارسالی، پذیرفته شدگان جدید را راهنمایی خوهند کرد و پاسخگوی سوالات تلفنی آن‌ها خواهند بود.
  • کلاسهای دانشجویان ورودی جدید سال 1403 مقطع کارشناسی از روز شنبه مورخ 1403/07/28 شروع خواهد شد.
  •
  • پذیرفته شدگانی که ثبت نام الکترونیکی انجام داده‌اند ضروری است مدارک مندرج در دستورالعمل را به صورت حضوری مطابق جدول زمان بندی پیوست به دانشکده محل تحصیل تحویل نمایند.
  • پذیرفته شدگان مرد مشمول، می‌بایست نسبت به درخواست معافیت تحصیلی دانشجوئی بصورت الکترونیکی در سامانه نظام وظیفه مطابق دستورالعمل ارسالی اقدام نمایند.
  • کلیه فرم های ثبت نام به پیوست جهت اطلاع کارشناسان آموزش و کنترل فرم های بارگذاری شده در سامانه گلستان  ارسال شده است؛ و نیازی به تکمیل و پرینت کاغذی در روز ثبت نام حضوری نمی باشد.
  •
  • در روز ثبت نام حضوری، جهت ارائه اصل مدارک تحصیلی، شخص دانشجو باید به اداره آموزش جهت کنترل و مطابقت عکس مندرج در سامانه گلستان با چهره دانشجو، مراجعه نماید، پس از مطابقت عکس در صورت وجود هرگونه مغایرت، مطابق با دستور العمل سازمان سنجش اقدام و فرم مغایرت عکس(پیوست) توسط شخص دانشجو تکمیل و در اسرع وقت به مدیریت خدمات آموزشی کتبا اعلام گردد.
  • نکات مهم:

• پذیرفته شدگان باید اصل یا گواهی‌نامه موقت مدرک دوره تحصیلی قبلی با تاریخ فراغت 1403/06/31 به دانشکده ارایه نمایند؛ در صورتی که موفق به اخذ مدرک با تاریخ فراغت فوق الذکر نشده باشند مجاز به ثبت نام نبوده و مراتب جهت انجام اقدامات بعدی به صورت مکتوب به مدیریت خدمات آموزشی اعلام گردد.

• ثبت نام در دو مرحله قطعی می شود، در صورتی که دانشجو نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام ننموده باشد مجاز به طی مرحله دوم نمی‌باشد، لذا می بایست "گواهی پذیرش غیر حضوری" از دانشجویان اخذ و سپس اصل مدارک به دانشکده ارائه شود.
  • همچنین ضروری است فرم تعهد ارایه اصل مدارک تحصیلی(پیوست) در روز ثبت نام حضوری توسط دانشجو تکمیل و امضا و پس از تایید و امضاء کارشناس آموزش ضمیمه اصل مدارک شود.

اهم قوانین و مقررات آموزشی

برنامه زمانبندی مراجعه حضوری به اداره آموزش دانشکده محل تحصیل پذیرفته شدگان ورودی جدید سال 1403

لیست رشته ها و آدرس و شماره تلفن دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی

راهنمای فرایند ثبت نام