جشن میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام برگزار شد

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۶۷۷۸ خبر روز
جشن میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام برگزار شد

در روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ به مناسبت میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام جشنی با همکاری کانون‌های قرآن و عترت، مهدویت، نهاد رهبری، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی مستقل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در سالن شهید عضدی دانشکده با حضور معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، جمعی از مدیران دانشگاه، رییس و معاونان، تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان دانشکده ادبیات برگزار شد. در این مراسم پس از خیر مقدم دکتر محسن حبیبی، رئیس دانشکده، دکتر محمدعلی اسلامی،معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه سخنرانی کردند و مطالبی را در باب اهمیت و لزوم برون رفت از انفعال و حرکت به سوی فعال بودن در همه عرصه‌های زندگی بیان کردند. در ادامه حجةالاسلام دکتر فاضل، دکترای فلسفه دین و مبلغ در کشورهای مختلف مخصوصا اسپانیایی زبان، با موضوع تجربه‌های زیسته در این کشورهای مختلف مطالبی را بیان داشتند. در این مراسم هدایای برگزیدگان دوره‌های چهارم و پنجم طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری با عنوان «اینجا چراغی روشن است» اهدا شد و همچنین در میان شرکت کنندگان در مراسم قرعه‌کشی شد و به ۱۴ نفر جوایزی اهدا شد. در ضمن قرار شد دانشجویان بداشت خود را از سخنان دکتر فاضل در قالب چند جمله مختصر به زبان‌های مختلف نوشته و به اساتید برگزیده گروه‌ها داده تا به بهترین اثر در مراسم آینده جوایزی اهدا گردد.