بازدید معاون موسسه ملی علوم قزاقستان از دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

۱۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۶۷۰۵ خبر روز
بازدید معاون موسسه ملی علوم قزاقستان از دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

روز دوشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۳ دکتر ژنگیس ژومارت معاون انستیتو علوم کشور قزاقستان (زیر نظر نهاد ریاست‌جمهوری این کشور) با همکاری فعال دکتر علیرضا حبیبی، معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، از دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کرد. ضمن این بازدید دو جلسه ملی علوم  برگزار شد. در جلسه اول که با رئیس دانشکده دکتر محسن حبیبی و معاونان و معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد، مقرر شد در موضوعات مورد علاقه طرفین همچون مشارکت اساتید در فصل‌نامه‌های علمی دو نهاد، مشارکت اساتید دانشکده در طرح‌های پژوهشی مورد علاقه انستیتو ملی علوم قزاقستان و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت زبان و ادبیات فارسی برای افراد معرفی شده این موسسه اقداماتی صورت گیرد. جلسه‌ای دیگری در اتاق گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده و با حضور تعدادی از استادان زبان فارسی و تاریخ دانشکده برگزار شد و تصمیمات سازنده‌ای در راستای اهداف دو طرف صورت گرفت.