برگزاری مراسم آشنایی با جشن سال نوی چین

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۴۹۰۴
به گزارش روابط عمومی دانشکده، به همت انجمن علمی زبان چینی دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری مرکز تحقیقات چین و مرکز آزفا روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲، مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی با حضور دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده و نماینده سفارت چین و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن شهید عضدی برگزار شد.
برگزاری مراسم آشنایی با جشن سال نوی چین

این مراسم با سخنرانی و خوش آمد گویی خانم دکتر الماسیه مدیر گروه زبان چینی شروع شد.

آقای دکتر حبیبی رییس دانشکده با حضور در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این برنامه، در خصوص گسترش ارتباطات فرهنگی بین دو کشور و همچنین ترویج زبان فارسی در چین سخنرانی نمودند و هدایایی نیز به رسم یادبود از سوی نماینده سفارت چین و رییس دانشکده ادبیات رد و بدل گردید.

خانم لی هایان استاد گروه زبان چینی دانشگا از کشور چین، در مورد سال نو چینی توضیحاتی را ارائه دادند.

سپس دکتر امیر جلالی در مورد فرهنگ فارسی و تشابهات جشن سال نو و ارتباطات بین دو کشور مطالبی را بیان نمودند.

در ادامه شاهد اجرای زیبای سرود چینی توسط دانشجویان زبان چینی دانشگاه علامه بودیم. دانشجویان چینی مرکز آزفا نیز مهمان این برنامه بودند که هم به زبان فارسی سخنرانی کردند و هم تماشاگران را با تردستی های خود سرگرم کردند. همچنین از بین افراد حاضر تعداد به روی صحنه آمدند و مسابقه زبان پیچان (سرگرمی با جمله های چینی) اجرا شد.

در پایان از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی توسط انجمن علمی زبان چینی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: جشن چین سال نو چین