نشست مشترک با نمایندگان وزارت و آموزش پرورش روسیه

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۰ کد : ۲۴۷۹۰
به گزارش روابط عمومی دانشکده، روز چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲، نشست مشترک معاون وزارت آموزش و پرورش روسیه و رئیس اداره همکاری علمی بین المللی دانشگاه تربیت مدرس مسکو با حضور دکتر داود حسین‌پور معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده و هیئت رئیسه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نشست مشترک با نمایندگان وزارت و آموزش پرورش روسیه

محورهای اصلی این نشست توسعه همکاری های علمی، تبادل دانشجو و ارایه تجربیات در آموزش زبان فارسی و روسی، تجهیز دفتر زبان روسی در دانشکده ادبیات و اجرای برنامه‌های فرهنگی به منظور مطالعه بیشتر فرهنگ و زبان فارسی و روسی بود. پس از نشست از کلاس درسی دانشجویان آموزش زبان روسی بازدید به عمل آمد. در پایان نیز هدایایی به رسم یادبود به مهمانان و نمایندگان وزارت آموزش و پرورش روسیه اهدا گردید.

کلید واژه ها: زبان فارسی زبان روسی