نشست شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی کلیله و دمنه

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۴۵۸۷
به گزارش روابط عمومی دانشکده، شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی کلیله و دمنه با حضور رئیس دانشکده، معاونین و اعضای هیئت علمی منتخب دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و مسئول بخش فرهنگی سفارت هندوستان در تهران، روز دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ در سالن شهید مطهری دانشکده برگزار گردید.
نشست شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی کلیله و دمنه

در این نشست ابتدا دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی به جلسات و گفتگوهای مکرر بابت هماهنگی و برگزاری همایش اشاره داشتند و تمهیدات دانشگاه را برای همکاری در زمینه برگزاری همایش برشمردند. در ادامه آقای دکتر علیرضا حبیبی نماینده انجمن آثار و مفاخر در خصوص محورهای همایش را برشمردند و دیگر اعضای حاضر نظرات خود را در این خصوص بیان داشتند.

آقای دکتر بلرام شُکلا مسئول فرهنگی سفارت هندوستان در ایران در خصوص علاقمندی برخی دانشگاه‌ها و شخصیت‌های علمی هندوستان برای شرکت در همایش نیز مطالبی بیان فرمودند و توضیحاتی جهت آمادگی سفارت و مجامع علمی مرتبط در کشور هندوستان جهت برگزاری همایش ارایه دادند.

کلید واژه ها: کلیله و دمنه