دکتر آزاده میرزائی، سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه‌طباطبائی (آزفا) شد.

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۱ کد : ۲۴۰۱۹
دکتر آزاده میرزائی، عضو هیئت علمی گروه زبانشناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی طی حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، به عنوان سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه‌ طباطبائی (آزفا) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر آزاده میرزائی، عضو هیئت علمی دانشگاه، به عنوان «سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه‌طباطبائی (آزفا)» منصوب شد.

در این حکم آمده است: «با توجه به مراتب تعهد، مسئولیت پذیری، صلاحیت های علمی و سوابق اجرایی سرکارعالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان «سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه» منصوب می‌شوید».

آموزش زبان فارسی و ترویج فرهنگ و ادب و رسوم ایران اسلامی در عرصه بین‌المللی، تلاش در پیشبرد اهداف دانشگاه و آموزش عالی کشور در جذب حداکثری دانشجوی خارجی و بین‌المللی‌سازی دانشگاه، توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی بین‌المللی و ارتقا دانشگاه در سطح بین‌المللی، برگزاری دوره‌های تربیت مدرس داخلی و خارجی و تلاش در انجام رسالت دانشگاهی در تعالی نظام آموزش، توسعه کمی و کیفی فعالیت مرکز آزفا در راستای آموزش زبان فارسی و تربیت مدرس، تلاش در تولید محتواهای آموزشی و کمک‌آموزشی آموزش زبان فارسی دیجیتال در راستای تحول در علوم انسانی و تقویت کادر علمی مرکز آزفا در جهت ایجاد مرجعیت علمی و آموزشی در موضوع آموزش زبان فارسی، برخی از ماموریت‌های مورد نظر در این مسئولیت است.