هفته پژوهش

گزارش برگزاری هفته پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۲۳۹۶۸ خبر روز
رویداد هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ آذر با برپایی ۲۲ رویداد و برنامه شامل نشست و کارگاه با مشارکت اعضاء محترم هیات علمی به صورت انفرادی و مشارکتی به مدت ۶۰ ساعت و حضور حدود ۶۰۰ نفر مخاطب برگزار گردید.
گزارش برگزاری هفته پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

مراسم گرامیداشت روز پژوهش، دوشنبه 28 دی ماه با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده در سالن شهید مطهری برگزار گردید، در ابتدا دکتر محمود بشیری معاون پژوهشی دانشکده گزارشی از اقدامات هفته پژوهش و فناوری به استحضار حاضرین رساندند. سپس دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده در باب مسائل روز دانشکده مطالبی را بیان فرمودند و در ادامه خانم دکتر فرحزاد و آقای دکتر حسین ملانظر به نمایندگی از اعضای هیات علمی دانشکده و در ادامه آقایان دکتر سعید واعظ و دکتر ابراهیم کاظمی اسفه دو تن از استادان پیشکسوت و بازنشسته در باب مسئله پژوهش مطالبی بیان داشتند.

در ادامه و به یاد مرحوم دکتر کوروش صفوی، استاد فقید دانشکده کلیپی از مراسم یادبود ایشان در دانشکده پخش گردید.

در پایان مراسم علاوه بر اهدا لوح تقدیر و جوایز به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان برتر حوزه پژوهش، دو جلد کتاب نیز از آثار برجسته اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه‌طباطبائی تحت عناوین نظام معرفت‌شناسی؛ بازخوانی بنیان‌های معرفتی فارابی (به قلم قاسم پورحسن) و اساطیر و اساطیرواره‌ها (به قلم سیروس شمیسا) به دو تن از استادان پیشکسوت و بازنشسته آقایان دکتر سعید واعظ و دکتر ابراهیم کاظمی اسفه به پاس زحمات و تلاش‌های ایشان تقدیم گردید.

اسامی پژوهشگران منتخب عضو هیات علمی، دانشجویی و کارکنان :

پژوهشگران منتخب هیات علمی:

1. دکتر حسین ملانظر از گروه مترجمی زبان انگلیسی
  2. دکتر اسمعیل علی سلیمی از گروه آموزشی زبان انگلیسی