مسابقه ملی حفظ قرآن به زبان روسی

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۷ کد : ۲۳۹۶۰ فرهنگی دانشجویی
مسابقه ملی حفظ قرآن به زبان روسی

مسابقه ملی حفظ قرآن به زبان روسی از سوی گروه زبان روسی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و انجمن علمی-دانشجویی گروه زبان روسی برگزار شد. شرکت کنندگان در این مسابقه باید یکی از سوره های جزء ۳۰ قرآن کریم را به دلخواه انتخاب نموده و آن را همراه ترجمه روسی از حفظ خوانده و سپس ویدئو این خوانش را ارسال می کردند. بکار بردن خلاقیت ویژه در تهیه ویدئوی ارسالی دارای امتیاز ویژه بود. مهلت ارسال آثار از ۱۵ آبان‌ماه تا ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲ تعیین شده بود و اعلام نتایج در تاریخ ۱۶ آذر و همزمان با روز دانشجو انجام شد.

از میان ۲۳ ویدئوی ارسال شده از دانشگاه های مختلف در نهایت با نظر هیات داوران سه نفر برگزیده شدند که اسامی ایشان به شرح زیر است:

رتبه اول: سرکار خانم پریسا دهدشت حیدری، دانشجوی زبان روسی دانشگاه اصفهان (کسب جایزه ۵۰۰ هزار تومانی)؛

رتبه دوم: سرکار خانم مهدیس نوروزی، دانشجوی رشته زبان روسی دانشگاه گنبد کاووس؛(کسب جایزه ۴۰۰ هزار تومانی)

رتبه سوم: سرکار خانم مهدیه میرامبک، دانشجوی رشته زبان و ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبائی (کسب جایزه ۳۰۰ هزار تومانی).