دسترسی به پایگاه اطلاعاتی امرالد (Emerald)

۱۸ دی ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۳۸۰ خبر روز اطلاعیه ها
در راستای افزایش تعداد پایگاه‌های اطلاعاتی اشتراک شده، کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه دسترسی به پایگاه اطلاعاتی امرالد (Emerald) را از ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی برقرار نموده است.
دسترسی به پایگاه اطلاعاتی امرالد (Emerald)

پایگاه اطلاعاتی امرالد یکی از بزرگترین پایگاه‌های اطلاعاتی در حوزه‌های علوم انسانی نظیر مدیریت، بازرگانی، فناوری، فناوری اطلاعات، علم اطلاعات و دانش‌شناسی و غیره است. این پایگاه اطلاعاتی شامل مقالات و فصل‌هایی از کتاب‌های علمی است. جهت دسترسی به این پایگاه اطلاعاتی به بخش پایگاه‌های اطلاعاتی اشتراک شدۀ بین‌المللی مراجعه نمائید. لازم به ذکر است که دسترسی به این پایگاه اطلاعاتی به علت عدم تهیۀ اشتراک از سال ۲۰۱۲ میلادی قطع بود و تنها امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی منتشر شده تا قبل از سال ۲۰۱۲ میلادی وجود داشت که در حال حاضر امکان دسترسی به تمام منابع اطلاعاتی این پایگاه اطلاعاتی توسط اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه علامه طباطبائی برقرار شده است.

کاربران دانشگاه علامه طباطبائی می‌توانند با استفاده از سامانۀ وی‌‌پی‌اِن، از راه دور به این پایگاه اطلاعاتی دسترسی داشته باشند.