تقدیر و تکریم از کتابداران دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی به مناسبت روز کتابدار

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۳۶۳۰ خبر روز

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی  دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، به مناسبت روز کتابدار، بیست و چهارم آبان ماه ۱۴۰۲، با همراهی هیئت رئیسه، رییس گروه امور پژوهش، جناب آقای آقاجان زاده و مدیر امور عمومی، جناب آقای علیپور، با اهدای لوح و گل از رئیس کتابخانه، کارشناسان فهرست‌نویسی و کتابداران محترم این دانشکده تقدیر و تشکر شد.
در متن لوح تقدیر چنین آمده است:
من تسلّی بالکتب لم تفُته سلوة
امام علی(ع) می‌فرمایند: «هر کس که با کتاب ها تسلّی و ارامش یابد، هرگز آرامش خود را از دست نخواهد داد.»
بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و باارزش تر از کتابداری نیست، چرا که کتاب، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار، ضامن سلامت کتاب هاست. هفته کتاب، کتاب خوانی فرصتی را فراهم آورد تا از زحمات و تلاش های صادقانه شما همکار محترم کتابدار تقدیر و تشکر نماییم.
امید است در پناه خداوند متعال همواره سلامت و سعادتمند باشید.