برگزاری همایش بین‌المللی تصحیح و تحقیق نسخ خطی ایران در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۳۵۶۸

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی در روز دوشنبه اول آبان 1402 با مشارکت «انجمن ملی تصحیح و تحقیق نسخ خطی ایران» دومین دوره همایش بین‌المللی با همین عنوان در سالن شهید مطهری این دانشکده برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر محسن حبیبی ضمن خوشامدگویی، به حضار و میهمانان این همایش به اهمیت میراث گرانبهای تمدن اسلامی در قالب کتاب اشاره کردند و بیان داشتند که هنوز بخش زیادی از نسخ خطی در دانش‌های مختلف در تمدن اسلامی تصحیح و تحقیق نشده و لازم است نهادها و دانشگاه های مختلف به این مسأله مهم اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
 شایان ذکر است این همایش با مشارکت جدی کتابخانه عتبه عباسیه برگزار شد و سخنران اصلی آن آیت‌الله سیدمحمود مرعشی نجفی، مدیر کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی بود. ایشان در سخنرانی خود ضمن بیان خاطراتی چند از دوران پر فراز و نشیب زندگانی علمی فرهنگی خود، به ویژگی‌های منحصر به فرد کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی اشاره کردند و بیان داشتند که از ۱۳ سالگی در جمع‌آوری، نگهداری، تصحیح و تحقیق نسخ خطی همت داشته است.