گزارش برگزاری کارگاه نیازها و حال خوب برای کارمندان دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۳۵۶۲ خبر روز

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، در روز دوشنبه، بیست و نهم آبان ماه ۱۴۰۲، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه نیازها و حال خوب را با حضور و مشارکت تمامی کارمندان و همچنین رییس محترم این دانشکده برگزار کرد.
در این کارگاه، خانم دکتر عطاری از مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی در رابطه با موضوعاتی همچون انواع نیازهای انسان، ایجاد نشاط و شادی، تغییر نگرش و احساسات و... صحبت کردند.
در نهایت، حاضرین این کارگاه از برگزاری و ادامه‌دار بودن چنین کارگاه‌هایی ابراز علاقمندی کردند.