بازدید دانشجویان دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی از معاونت صدا و استودیوهای رادیو جوان

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۳۴۱۳ خبر روز

به گزارش روابط عمومی دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، روز شنبه، سیزدهم آبان ماه ۱۴۰۲، گروهی از دانشجویان علاقه‌مند به رسانه به همراه رئیس و معاون فرهنگی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی با حضور در محوطهٔ جام جم (ساختمان شهدای رادیو) ضمن آشنایی با فعالیت‌های رسانه‌ای عوامل رادیو، از استودیوهای رادیویی سازمان صدای جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.
در این بازدید علمی یک روزه، دانشجویان میهمان رادیو جوان بودند و با مدیر این شبکهٔ رادیویی ملاقات و گفتگو کردند. در این ملاقات، آقای دکتر وحید اسدی، مدیر رادیو جوان، وعده دادند تا دانشجویان علاقه‌مند به رادیو و رسانه را در فرآیند تولید و پخش این رسانه همراهی کنند تا در آینده بتوانند افرادی تأثیرگذار در حوزه‌های علمی، آموزشی و فرهنگی این مرز و بوم باشند. همچنین، ایشان تأکید کردند که رادیو جوان می‌تواند به دانشجویانی که علاقه‌مند به فعالیت در حوزه‌های وب‌آوا (پادکست)، مستند رادیویی، گزارشگری و سایر قالب‌های تولیدات رادیویی هستند، آموزش دهد و در این مسیر در کنار دانشگاه علامه طباطبائی باشد.
دانشجویان پس از این جلسه توانستند از مکان‌های مختلف این ساختمان صدای جمهوری اسلامی ایران بازدید نموده و با بخشی از فعالیت‌های تولید برنامه‌های رادیویی آشنا شوند.