سه تن از مدیران گروه های آموزشی دانشکده ادبیات فارسی وز بانهای خارجی به عنوان مدیر گروه برتر دانشگاه معرفی شدند.

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۲ کد : ۲۱۵۱۱ خبر روز
سه تن از مدیران گروه های آموزشی دانشکده  ادبیات فارسی وز بانهای خارجی به عنوان مدیر گروه برتر دانشگاه معرفی شدند.

نشست مدیران گروه های آموزشی با هیأت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت بزرگ داشت مقام استاد در تاریخ 12 اردیبهشت در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد.

در این نشست از 15 مدیر گروه آموزشی برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد که خانم دکتر گلناز مدرسی قوامی، مدیر گروه آموزشی زبانشناسی و آقایان دکتر محمدحسن حسن زاده نیری، مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی و دکتر اسمعیل علی سلیمی، مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی از دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به این افتخار نائل آمدند.