چهل و پنجمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۱۲۳۴ خبر روز اطلاعیه ها
چهل و پنجمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی

معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد به مناسبت هفتۀ سرآمدی آموزش، چهل و پنجمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی را با محوریت "روش‌ها و فنون تدریس" و "ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی" در قالب 5 عنوان "مهارت‌های آموزشی استادان در تراز بین‌المللی"، "تسهیم تجارب استادان (راهبرد آموزش در دانشگاه)"، "کاربرد هوش مصنوعی در آموزش عالی"، "استفاده از سامانۀ طراحان سؤال سازمان سنجش آموزش کشور (آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری)" و "کاربرد اصول علوم شناختی در فرآیند آموزش"  به صورت حضوری  در سالن دکتر سیدمحمد میرمحدی (دانشکدۀ مدیریت و حسابداری) برگزار نمایند.

شایان ذکر است زمان ثبت‌نام هر یک از دوره‌ها بر حسب تاریخ شروع دوره متفاوت بوده و در ستون آخر جدول مندرج در پوستر ذکر است و ضرورت دارد متقاضیان محترم جهت ثبت نام در روزهای مشخص شده با مراجعه به سامانه دورههای مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس اینترنتی otc.atu.ac.ir ، پرتال آموزش فراگیران، زیربخش دوره‌های دانش افزایی (اعضای هیأت علمی) ثبت‌نام خود را نهایی کنند.