از برگزیدگان اعضای هیات علمی و کارکنان اداره آموزش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در هفته سرامدی آموزش تقدیر شد.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۷۹۷۱ خبر روز اطلاعیه ها

مراسم تقدیر از برگزیدگان اعضای هیات علمی و کارکنان آموزش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در هفته سرامدی آموزش با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه، هیات رئیسه، مدیران گروههای آموزشی، اعضای محترم هیات علمی دانشکده و کارکنان حوزه معاونت آموزشی دانشکده در روز دوشنبه 19/02/1401 در سالن شهیدمطهری برگزار گردید.

تعدادی از استادان پیشکسوتان دانشکده، جناب آقایان دکتر احمد تمیم داری، ابراهیم کاظمی اسفه، سالار منافی اناری و خانم دکتر ویداشقاقی از میهمانان ویژه این نشست بودند.

در ابتدای این نشست صمیمانه، آقای دکتر سعید انواری، معاون محترم آموزشی  دانشکده ضمن عرض خیرمقدم و تبریک هفته آموزش از تلاش اعضای هیات علمی و کارکنان آموزش دانشکده دریکسال اخیر تقدیر نمودند. در ادامه اعضای هیات علمی هر گروه زبان خارجی دانشکده به نمایندگی از گروه به قرائت شعری در باب موضوع آموزش و استاد به زبان اصلی و ترجمه آن پرداخته و نیز تعدادی از اعضای هیات علمی دیگر گروه های آموزشی نیز در سخنانی صمیمانه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

جناب آقای دکتر علی آدمی، معاون محترم آموزشی دانشگاه نیز از دیگر سخنرانان نشست بود که ضمن تبریک و تقدیر از زحمات استادان و کارکنان آموزش دانشکده به بیان اهم رویکردهای جدید در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه پرداختند.

معرفی اعضای هیات علمی جدیدالاستخدام دانشکده که در طول همه گیری کرونا به استخدام دانشکده درآمده و فرصت معرفی آنان به سایرین فراهم نبود و نیز معرفی و تقدیر از اعضای هیات علمی و کارکنان آموزش برگزیده دانشکده، پایان بخش این برنامه بود.

اعضای جدیدالاستخدام از سال 1398 تاکنون :

گروه آموزشی زبان فرانسه : دکتر سوسن پورصنعتی، دکتر صدف محسنی و دکتر مختار عیسائیان. گروه آموزشی تاریخ : دکتر اسماعیل شمس و دکتر سید علی مزینانی. گروه زبان روسی : دکتر موسی قدرتی. گروه زبان و  ادبیات فارسی : دکتر سمیه آقابابائی. گروه مترجمی زبان انگلیسی : دکتر ثمر احتشامی. گروه زبان و ادبیات عربی : دکتر حسام حاج مومن. گروه زبان چینی : دکتر سارا الماسیه. گروه آموزشی زبان شناسی : دکتر بهزاد رهبر. گروه زبان آلمانی : دکتر مسعود پوراحمدعلی توچاهی.

در پایان ضمن تقدیر از کلیه کارکنان اداره آموزش دانشکده، نفرات برگزیده در دو رسته استاد و کارکنان بشرح زیر معرفی و هدایایی به رسم یادبود توسط معاون محترم آموزشی دانشگاه و اعضای هیات علمی پیشکسوت دانشکده به آنها اهداء شد.

استادان برگزیده و معرفی شده به معاونت آموزشی دانشگاه : دکتر رضامراد صحرائی، دکتر فرزانه فرحزاد و دکتر مهدی بهنیافر

استادان برگزیده و شایسته تقدیر در سطح دانشکده: دکتر زهره قربانی مادوانی، دکتر مهنوش اسکندری، دکتر سوسن پورصنعتی

کارکنان آموزش برگزیده و معرفی شده به معاونت آموزشی دانشگاه : خانمها  شهلا حاتم آبادی، مهری کیخواه

کارکنان آموزش  برگزیده و شایسته تقدیر در دانشکده : خانم ها پوران ناظری و فاطمه حاجی محمدملکی و آقای مرتضی عشاقی