اطلاعیه ی حضور دانشجویان در نیمسال دوم ۱۴۰۰

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۷۰۲۹ اطلاعیه ها
کلیه کلاس های دانشجویان دوره کارشناسی  به صورت مجازی تشکیل خواهد شد. کلیه کلاسهای دانشجویان مقطع دکتری از شروع نیمسال دوم (۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۰) به صورت حضوری برگزار خواهد شد. کلیه کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از شروع نیمسال دوم سال تحصیلی ( از ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ به صورت مجازی ) و از ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ به شکل حضوری تشکیل خواهد شد.
اطلاعیه ی حضور دانشجویان در نیمسال دوم ۱۴۰۰

سلام ، ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز ، برنامه و نحوه ی کلاس های نیمسال دوم دانشجویان دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به شرح ذیل اعلام می گردد:

*کلیه کلاس های دانشجویان دوره کارشناسی  به صورت مجازی تشکیل خواهد شد

*کلیه کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از شروع نیمسال دوم سال تحصیلی ( از 23 بهمن ماه 1400 تا 19 فروردین 1401 به صورت مجازی ) و از 20 فروردین ماه 1401 به شکل حضوری تشکیل خواهد شد

*کلیه کلاسهای دانشجویان مقطع دکتری از شروع نیمسال دوم (23 بهمن ماه 1400) به صورت حضوری برگزار خواهد شد

* جلسات دفاع مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری برگزار می شود (برگزاری پیش دفاع و سمینار به صورت مجازی بلامانع است).

* برگزاری آزمونهای پایان نیم سال دوم برای تمامی مقاطع (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) و نیز آزمون جامع مقطع دکتری به صورت حضوری است.

معاونت آموزشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی