برگزاری مراسم روز پژوهش و فناوری و اختتامیه مدرسه بین المللی پاییزه دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۶۶۴۱

مراسم روز پژوهش و فناوری و اختتامیه مدرسه بین المللی پاییزه دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در روز دوشنبه 29/09/1400 از ساعت 20 الی 21 با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی، کارکنان  و دانشجویان دانشکده به صورت مجازی برگزار گردید.
خیرمقدم و گزارش فعالیت های هفته پژوهش و فناوری و مدرسه بین المللی پاییزه دانشکده توسط سرکار خانم دکتر ربابه رمضانی معاون محترم پژوهشی دانشکده، ایراد سخنرانی جناب آقای دکتر علی اکبر احمدی افرمجانی رئیس محترم دانشکده و نیز آقایان دکتر رضا سلیمان حشمت، دکتر محمد دبیرمقدم، دکتر رضامراد صحرائی، دکتر علی اصغر مصلح و سرکار خانم فرزانه فرحزاد و تقدیر از پژوهشگران برتر هیات علمی و دانشجویی و کارشناس پژوهشی برتر دانشکده از اهم برنامه های این نشست صمیمانه بود.
در این رویداد تعداد 60 موضوع در قالب 74 جلسه و 151 ساعت برنامه شامل 14 موضوع کارگاه بین المللی با 22 جلسه، 34 موضوع کارگاه داخلی با 39 برنامه، 2 کرسی ترویجی، 1 کرسی نقد نظریه، 3 نشست داخلی، 1 نشست بین المللی، سه نشست یک استاد، یک تجربه، با مشارکت اعضاء محترم هیات علمی به صورت انفرادی و مشارکتی برگزار گردید که حدود سه هزار نفر مخاطب شنونده و بیننده این برنامه ها بودند.
منتخبین دانشکده به شرح زیر معرفی گردید :
پژوهشگران برگزیده هیات علمی :
1.سرکار خانم دکتر آزاده میرزائی، دانشیار گروه آموزشی زبانشناسی
2. جناب آقای دکتر روح الله رضاپور، استادیار گروه آموزشی زبان فرانسه
3. جناب آقای دکتر مهدی میرکیایی، استادیار گروه آموزشی تاریخ

پژوهشگران برگزیده هیات علمی :
1.    خانم کیانا ژاله، دانشجوی مقطع دکتری آموزش زبان انگلیسی
2.    خانم زهرا الهاشمی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی