ارزیابی جامع دانشجویان دکتری روز  پنج شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت حضوری برگزار شد.

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۵ کد : ۱۵۹۸۷
ارزیابی جامع دانشجویان دکتری روز  پنج شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت حضوری و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، با موفقیت  و آرامش برگزار شد.

افزون بر همکاران تحصیلات تکمیلی دانشکده، ریاست دانشکده ادبیات، جناب آقاى دکتر نوظهور معاون آموزشی و  سه نفر از مدیران گروههای تحصیلات تکمیلی جناب آقاى دکتر حسن زاده مدیر گروه زبان و ادبیات فارسى، جناب آقاى دکتر نزاکت گو مدیر گروه زبان انگلیسى و سرکار خانم دکتر مدرسى قوامى سرپرست گروه زبان شناسى بر امر برگزاری ارزیابی جامع، نظارت داشتند.