برگزاری جلسه استادان مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۵۱ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش گروههای آموزشی اسپانیایی
جلسه استادان مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به صورت مجازی و از ساعت 20 تا 21 چهارشنبه 13/12/99 با حضور هیات رئیسه دانشکده و استادان مشاور انجمن ها تشکیل گردید.
برگزاری  جلسه استادان مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی
دکتر ایران زاده  به بررسی ظرفیت های جدید فعالیت انجمن ها در دوره کرونا، درک مناسبات جدید در ارتباط پویا و سرزنده با دانشجویان، رویکرد مهارت افزایی در فعالیت انجمن ها، یارگیری بیشتر و افزوده شدن به تعداد اعضای هر یک از انجمن ها و بهره گیری از توان مهارتی و علمی - پژوهشی دانشجویان ارشد و دکتری پرداخت .
در ادامه هریک از استادان مشاور به بیان کوتاهی از فعالیت های انجمن ها در سال جاری اشاره داشتند و به برنامه های پیش رو در سال ۱۴۰۰ بویژه در جذب مخاطبان،برگزاری کارگاهها،و همکاری چند جانبه بین انجمن های دانشجویی و گروههاتاکید کردند .
سرکار خانم دکتر رمضانی، معاون پژوهشی دانشکده در باب  لزوم پویایی هرچه بیشتر انجمن ها و آمادگی معاونت پژوهشی دانشکده برای همکاری، تعامل و حمایت مستمر از فعالیت انجمن ها سخن گفت.

قرار حضور تعدادی از استادان مشاور انجمن های علمی دانشکده  در مراسم  نمادین درختکاری که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و به نام انجمن های علمی دانشکده در روز شنبه 16/12/99 در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد، پایان بخش جلسه بود.