گزارش جلسه شورای دانشکده روز چهارشنبه 1399/03/07

۰۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۷۹ خبر روز
جلسه مجازی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی با حضور هیأت رئیسه، مدیران محترم گروههای آموزشی، رئیس اداره آموزش و جناب آقای دکتر گنجیان به عنوان مهمان جلسه روز چهارشنبه مورخ 1399/03/07 از ساعت 11-9:30 برگزار شد. در این جلسه با اهدای لوح از زحمات جناب آقای دکتر گنجیان در طی مدیریت بیش از دو سال در گروه زبان و ادبیات عربی،قدردانی شد و جناب استاد ناظمیان به عنوان مدیر جدید گروه معارفه شد.
گزارش جلسه شورای دانشکده روز چهارشنبه 1399/03/07